Vaala Keskus sai ehitusloa otseligipääsu väljaehitamiseks

Virumaa Teataja
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala Keskus
Vaala Keskus Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja


Rakvere Linnavalitsus väljastas esmaspäeval kaks ehitusluba: ühe Rakvere Ärikeskus OÜ-le ja teise Rakvere Linnavalitsusele, mis võimaldavad ehitada välja Lõõtspilli tänava ja Tuleviku tänava ühenduse, et tagada otsem ligipääs Vaala Keskusele.

Rakvere Ärikeskus OÜ-le väljastatav ehitusluba võimaldab Rakvere Ärikeskus OÜ-l ehitada välja Rakvere sissesõidu ja Rakvere linna ning Tuleviku tänavat ühendava Lõõtspilli tänava ristmiku. Lõõtspilli tänava pikenduse ja ristmiku valmimise järel lihtsustub juurdepääs nii Vaala Keskusesse kui ka pikemas perspektiivis piirkonnas asuvatele teistele kinnistutele Rakvere linnas ja Sõmeru vallas.

Tuleviku tänava arendatava ristmiku piirkonda on detailplaneeringu järgselt planeeritud rajada ka kergliiklustee.

Abilinnapea Ain Suurkaevu sõnul on tegu järjekordse hea näitega erasektori panusest Rakvere linna teede ehitusse. “Viimane analoogne erasektori panus linna tee-ehitusse oli seotud Maxima kaupluse käivitamisega, kui Maxima kaupluseketi omanikfirma ehitas välja Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmiku koos valgusfooride ja sinna juurde kuuluvaga.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles