Ennustusvõistlusel troonisid koolipoiss ja vanad kalad

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa jalgpallikoondise MM-i võidu tähistamine Moskvas Lužniki staadionil.
Prantsusmaa jalgpallikoondise MM-i võidu tähistamine Moskvas Lužniki staadionil. Foto: Pro Shots Photo Agency

Virumaa Teataja korraldatud jalgpalli maailmameistrivõistluste ennustusvõistluse lõpplahendus kujunes mõneti üllatuslikuks.

Võrdselt kuus punkti tosinast võimalikust kogusid neli ennustajat. Nende hulgas olid 13-aastane Rakvere koolipoiss Jan-Markus Leek ning ajakirjanik ja staažikas mälumängur Andres Pulver Kullengalt võrdselt ühe ja kogenud spordiennustaja Vello Hein Rakverest kahe talongiga.

Heina saatis mäletatavasti edu ka meie talvisel OM-i ennustusvõistlusel, mille ta võitis.

Seekord arvati kõikidel esiotsa mahtunud ennustustalongidel ära edukaim Aafrika riik lõppenud MM-il, kelleks oli Senegal. Samamoodi üksmeelselt pakuti, et punktideta jäävad alagrupimatšide lõppedes kahe riigi meeskonnad (Egiptus, Panama).

Turniiri parimale väravakütile, kuus korda väravavõrku sahistanud inglasele Harry Kane'ile said pihta nii Leek kui ka Hein. Viimane oli ühtlasi ainus, kes märkis mõlemale talongile õigesti turniiri parima mängija ehk horvaat Luka Modrići nime.

Andres Pulver seevastu uskus vankumatult Prantsusmaa maailmameistritiitlisse, päästes sellega lõpuks ennustusvõistlusel enda kastanid tulest.

Turniiril löödud väravate arvu, 169, suutis ainukesena õigesti ära arvata väheseid naisennustajaid Heli Allikalt Muugalt, kes teenis sellega Virumaa Teatajalt eriauhinna.

Kõik eelpool nimetatud ennustajad saavad endale auhinna AS-ile Eesti Meedia kuuluvalt kirjastuselt Post Factum. Toimetus võtab teiega ühendust. Järgmiste ennustusvõistlusteni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles