Noortebändide konkurss ootab demosalvestisi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groundhog Day
Groundhog Day Foto: Postimees.ee

Eesti suurim noorte ansamblite konkurss Noortebänd 2011 alustas demovooruga. Ansamblite demosalvestisi oodatakse septembri lõpuni, eelvoorud toimuvad oktoobris. Noortebänd 2011 selgub novembri lõpus.

Noortebändi konkurss toimub tänavu juba 11. korda. Septembri jooksul konkursile laekunud demode hulgast valitakse ansamblid, kes pääsevad esinema eelvooru.

Neli eelvooru kontserti oktoobris ja kaks poolfinaali kontserti novembris toimuvad erinevates Eestimaa linnades. Noortebänd 2011 suur finaalkontsert peetakse Tallinnas novembri lõpus.

Noortebändi eestvedaja Karl-Gustav Kello sõnul on tegemist Eesti suurima ning pikimate traditsioonidega konkursiga uute noorte bändide leidmiseks.

“Varasematel aastatel on konkurss tõestanud, et Eestis on huvitavaid noori ansambleid ja palju head muusikat, mis on tänamatult vähe tähelepanu saanud. Noortebänd 2011 pakub publikule kindlasti rohkesti üllatusi ning osalejatele uusi ning paremaid võimalusi muusikamaailmas läbilöömiseks. Ootame demosid kõikidest popmuusika žanritest,” rõhutas Kello.

Noortebändi konkursil osalemiseks ja oma demo esitamiseks tuleb registreeruda Noortebändi kodulehel aadressil www.noorteband.ee

Varasematest aastatest on konkursilt hoo sisse saanud sellised ansamblid nagu X-Panda (2010), Junk Riot (2009), Groundhog Day (2008), Bedwetters (2007), Mushy (2006), Depoo (2005), Ursula (2004), Tormented (2003), Recycle Bin (2002) ja Mild (2001).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles