Peopaik ainult üheks ööks: piilu, kus omanäolises paigas esines Moskva omaaegne popstaar

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda vanas leivatehases toimus nädalavahetusel pidu, kus esines Moskva superstaar Sveta.
Kunda vanas leivatehases toimus nädalavahetusel pidu, kus esines Moskva superstaar Sveta. Foto: Põdra Pubi

Nädalavahetusel muudeti Virumaal üks kummituslik paik kuumaks ööklubiks. Kunda vanas leivatehases, mis ammu juba tühjana seisab, pandi diskokera tööle ja tantsijaid hakkas hullutama peale Eesti esinejate ka Venemaa pealinnast kohale tulnud 90. aastate poptäht Sveta.

Kunda vana leivatehas, kus aastakümneid tagasi küpsetati leiba ja tehti kuulsaid lehmakomme, avati vaid üheks suveööks. Kunda mere- ja perepäevade

afterparty

toimus just selles ajaloolises paigas. Ligi 20 aastat tagasi lõpetati nendes ruumides tootmine, vahepeal tegutses seal noorte

skate

-park. Ometi oleks seal justkui aeg seisma jäänud: krohv on seintelt maha tulnud, keraamilised plaadid on sellised nagu siis, aknad on ammu kinni löödud. 

Nostalgiast kantud peol esinesid Moskva legendaarne staar Sveta ja Merlyn Uusküla. Diskoripuldis keerutasid plaate Andrus Kuzmin ja ka endine Kunda linnapea Kaido Veski. 

Peo korraldas kohalik Põdra Pubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles