Tamme liitub samuti võrkpallikoondisega

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Tamme (keskel).
Rauno Tamme (keskel). Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli rahvusmeeskonnas juba paari aasta eest kanda kinnitanud Lääne-Viru juurtega mängumees Rauno Tamme veedab viimaseid puhkusepäevi Itaalias. Esmaspäeval treeningutele koguneva koondisega peaks ta liituma päev hiljem.

26-aastane võrkpallur, kes on võimeline platsil täitma erinevaid ülesandeid ja mängima nii nurgaründaja kui ka libero positsioonil, lõi uueks klubihooajaks käed valitseva Eesti meistri Saaremaa Võrkpalliklubiga. Sama meeskonna rivistusse kuulus ta ka mullu.

Rauno Tamme tunnistas, et ehkki tema palkamise vastu tundis konkreetset huvi samuti üks Poola esiliiga klubi, jõudsid saarlased poolakatest pisut ette. "Tegin Saaremaaga uue lepingu kuu aega tagasi," märkis ta. Tamme lisas, et ehkki Eesti meistermeeskonnal polnud otseselt midagi tema välismaale lubamise vastu, jäi klubivahetus katki, sest samal tasemel asendaja leidmine ei ole Eesti oludes lihtsate ülesannete killast.

Möödunud hooajaga Saaremaal jäi Rauno Tamme rahule. "Võitsime kolm tiitlit (Balti liiga võit, Eesti meistrikuld ja karikavõit – M.M.) ja see oli ikka väga hea tulemus. Arvan, et ka isiklikus plaanis oli täitsa okei hooaeg," tähendas Kadrinas treener Jaan Rummi käe all võrkpalliga esmatutvust teinud mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles