Noori ootab reede pärastlõunal mess

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi hall.
Kalevi hall. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere avatud noortekeskus korraldab reedel Kalevi hallis (Võimla 1) noorteühenduste tegevust tutvustava messi “Tulge kaasa!”.


Peale Rakveres tegutsevate noorteühenduste on messile osalema kutsutud ka teisi Eestis tegutsevaid noorteühendusi, millel hetkel puudub esindatus Rakvere linna noorte hulgas.


Kõik külastajad saavad messi jooksul infot huvipakkuva noorteorganisatsiooni ja sellega liitumise kohta. Oma tegevust ja põhiväärtusi tutvustavad mitmed noorteühendused, kes lisaks esindustes informatsiooni jagamisele astuvad üles lavaprogrammis, kaasates lõbusal ja põneval viisil ka messihuvilisi.


Näiteks on end tutvustamas TORE, Rakvere Karmeli kogudus, Rakvere reaalgümnaasiumi õpilasesindus, kaitseliidu Viru maleva kodutütred ja noorkotkad, kaitseliidu naiskodukaitse rühm, Lääne-Virumaa noortekogu ja Rakvere skaudid.


Lisaks astub messil üles laulja Kaire Leemet.
Kõigi messil osalejate vahel loositakse välja meeleolukad auhinnad, messimelust valmib filmiklipp, mis koos noorteühenduste tutvustuste ja piltidega messist ka DVD-le pannakse.


Noorteühenduste messi “Tule kaasa!” korraldamist rahastavad Eesti Kultuurkapital ja hasartmängumaksunõukogu, mess toimub sel reedel kella 15-19 ja on külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles