Rõõmus uudis! Üllar Saaremäe saab kaksikute isaks

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Saaremäe.
Üllar Saaremäe. Foto: Kasper Mäe

Rakvere teatri endine peanäitejuht, praegune vabakutseline näitleja ja Kadrina vallavolikogu liige Üllar Saaremäe saab taas papaks. Saaremäe ja tema elukaaslane, stilist ja kostüümikunstnik Ketlin Kütt ootavad kaksikuid, piigad näevad ilmavalgust sügisel.

Saaremäe rääkis, et uudis lapseootusest sai talle teatavaks vahetult pärast lavastuse "La h us" esietendust. "No see uudis viskas mind kohe tähtedesse," meenutas Saaremäe. Kuu hiljem aga selgus, et oodata on suisa kaht tüdrukutirtsu.

Üllar Saaremäe, kellel on kaks täiskasvanud last, ütles, et eks väike hirmuvõbelus on sees, aga see on ennekõike õnnelik võbelus. Viimati 21 aastat tagasi isaks saanud mees nentis, et pole midagi, peab ennast nüüd kokku võtma.

Saaremäe sõnul ei ole tema suguvõsas teadaolevalt mitmikuid esinenud, küll on korraga rohkem kui ühe beebi sündi ette tulnud elukaaslase sugulaste seas.

"Oleme väga õnnelikud," teatab paar oma ühisavalduses. Lapsed peaksid ilmavalgust nägema oktoobri lõpus, novembri alguses. Ketlin ja Üllar on heas hoos ka töises plaanis – koos tuuakse juuli lõpus Neeruti mõisa hoovis publiku ette lavastus "Pargivaht". Paar kohtus seriaali "Viimane võmm" võtetel, kus Üllar kehas­tas peaosatäitjat Mikk Kotkast ja Ketlin oli ametis kostüümikunstnikuna. Tänaseks on nad koos olnud kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles