Selver toetas Rakvere haigla lasteosakonda

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Krooni Selveri juhataja Helgi Aver viis eile Rakvere haigla lasteosakonnale tšeki 47 723 kroonile, mille eest soetatakse uus läbivaatuslaua soojendus-valgustuslamp.

Helgi Averi küsimusele, kas uue lambi jaoks sellest summast ikka jagub, vastas Rakvere haigla lasteosakonna vanemõde Silvi Lichtfeldt, et enam kui küll.


"Minul on väga hea meel, et iga aastaga on meie heategevuskampaania käigus kogutud summa jõudsalt suurenenud," rõõmustas Helgi Aver, mainides lisaks, et põhipanuse on andnud ikkagi Selveri kliendid.

"Alati on tundunud, et lapsed on kõrvale jäänud, väga tore, et Selver juba neljandat aastat meie lasteosakonda toetab," lausus Lichtfeldt.
A-Selver ASi tegevdirektori Iivi Saare sõnul on annetuste hulk ja kogusumma aasta-aastalt kasvanud.

"Heategevuskampaaniat "Koos on kergem!" on Selver korraldanud kuus aastat. Alustasime Tallinnas ühe Selveriga ja nüüd oleme jõudnud 32 Selveriga 14 haiglasse. Toetussumma ei ole suurenenud mitte ainult seetõttu, et oleme laienenud ja kampaaniaga on ühinenud rohkem Selvereid, vaid kasv on toimunud ka Selverite lõikes eraldi. See on hea märk - hoolimata raskest ajast meeldib Eesti inimestele väikesi heategusid teha, tuleb anda neile selleks vaid lihtne võimalus," rääkis Iivi Saar.

Raha koguti lastehaiglate ja haiglate lasteosakondade jaoks, mis asuvad Selveriga samas linnas. Kampaania toimus 13. oktoobrist 5. novembrini 31 Selveris üle Eesti.
Oma õla pani üritusele alla ka AS Prike, kes annetas haiglatele 60 000 krooni ning igalt kampaania perioodil müüdud Tetley tee pakilt 50 senti.

Raha koguti aasta jooksul suurtesse sularaha annetuskastidesse ja kampaania ajal kassades olevatesse annetuskastidesse. Selver annetas kampaania perioodil 10 senti igalt sooritatud ostult.

Lisaks koguti raha heategevustoote, milleks sellel aastal oli Annekese šokolaad, müügist. Kogu summa, mis klient šokolaadi eest tasus, läks heategevuseks, sest Selver oli tooted enne välja ostnud.

Käesoleval aastal kogus Selver heategevuskampaania käigus pea kaks korda rohkem raha kui eelmisel aastal - kokku 805 907 krooni.

Kõikide haiglatega sõlmiti eelnevalt leping - raha koguti varem kokku lepitud asja soetamiseks. Selver ei pane raha kulutamisele mingeid piiranguid - valikuid on alates keerulistest instrumentidest kuni mänguasjadeni laste mängunurka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles