Kadrinas soovib spordielu juhtida seitse inimest

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina ujula on küll suveperioodil külastajatele suletud, kuid alates sügisest saavad kõik soovijad taas veerõõme nautida.
Kadrina ujula on küll suveperioodil külastajatele suletud, kuid alates sügisest saavad kõik soovijad taas veerõõme nautida. Foto: Kadrina valla fotoveeb/Rein Sikk

Eile lõppes avalduste esitamine Kadrina spordikeskuse juhatuse liikme konkursile. Kohalikku spordielu soovib juhtida ja saatis kandideerimisavalduse seitse inimest.

Kadrina spordikeskuse nõukogu esimees Vahur Leemets lausus, et arvestatavaid kandidaate on nende seitsme hulgas mitu.

Tema sõnul tuleb nõukogul teha lähiajal otsus, kes spordikeskuse juhi kohale pürgijatest kutsutakse vestlusvooru, et seejärel teha juba lõplik valik. "Arvan, et kolm või neli inimest kutsume kindlasti vestlema. Juhatuse liikme soovime paika saada niipea kui võimalik," ütles Vahur Leemets.

Kadrina spordikeskus on Lääne-Virumaa üks paremate võimalustega spordibaase, mis haldab näiteks täismõõtmetes korvpalliväljakuga spordisaali, 25-meetrist nelja rajaga ujulat ning ligi sajakohalist hostelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles