Rakvere linnavolinik debüteeris sumokohtunikuna

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkohtunik Andres Jaadlal avanes võimalus sooritada esimene praktikaeksam MM-il Taiwanil.
Noorkohtunik Andres Jaadlal avanes võimalus sooritada esimene praktikaeksam MM-il Taiwanil. Foto: Erakogu

Eesti Sumoliidu president Andres Jaadla, kes on ka Rakvere linnavolikogu liige, debüteeris Taiwani saarel peetavatel sumo maailmameistrivõistlustel kohtunikuna.

Jaadla sõnul kasutas ta sumo MM-i raames avanenud võimalust ja osales esmalt koolitusel, mille läbimise järel kutsutigi värske õigusemõistja kohe praktiseerima.

"Eks ta oli algul pisut harjumatu. Päev oli päris pingeline, sest kohtunikutöö nõuab keskendumist ja tähelepanu," lausus Andres Jaadla ja lisas, et tal oli suur au vastselt kursused läbinud inimesena saada kohe võimalus end proovile panna MM-il.

Eesti sumokoondisele tervikuna pakkus tänane päev samuti rõõmu, sest juunioride arvestuses võideti kaks medalit: kuld ja hõbe.

Ainsa Lääne-Viru sportlasena MM-il võistlev Annika Hochtätter Lasilast tuli oma kaalukategoorias seitsmendale kohale. Naisjuunioride võistkondlikul turniiril sai ta koos Sandra Plamuse ja Kai Pähkliga viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles