Võrkpallikoondis koguneb Rakverre

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise treeninguvarustus leiab taas koha Rakvere spordihalli laos. Esmaspäevast hakkavad väikest puhkust nautinud pallurid uuesti higi valama.
Eesti võrkpallikoondise treeninguvarustus leiab taas koha Rakvere spordihalli laos. Esmaspäevast hakkavad väikest puhkust nautinud pallurid uuesti higi valama. Foto: Meelis Meilbaum

Alates homsest harjutab Rakvere spordihallis paar nädalat Eesti meeste võrkpallikoondis, kes alustab ettevalmistust Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks.

Laagrikutse teenisid teiste hulgas kaks Lääne-Virumaalt tuule tiibadesse saanud võrkpallurit: Robert Viiber ja Rauno Tamme. Võrkpallikoondise abitreeneri kohustusi täidab samuti kohalik mees Rainer Vassiljev.

Enne augustikuiseid EM-i valikmänge Läti ja Iisraeliga on Eesti koondisel kavas mitu kontrollkohtumist Slovakkia ja Soomega. Slovakke võõrustavad eestlased Rakveres 2., 3. ja 4. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles