Jaadla kohtus MM-i võõrustava Taoyuani linnapeaga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla (vasakul) ja Taoyuani linnapea Cheng Wen-tsan.
Andres Jaadla (vasakul) ja Taoyuani linnapea Cheng Wen-tsan. Foto: Erakogu

Taiwanil sumo maailmameistrivõistlustel viibiv Eesti Sumoliidu president Andres Jaadla kohtus võistluste käigus MM-i toimumiskoha Taoyuani linnapea Cheng Wen-tsaniga.

Rakvere linnavolikogu liige ja kunagine meer Jaadla tänas Rahvusvahelise Sumoliidu (IFS) juhtkomitee liikmena Taoyuani linnapead sumo MM-i korraldamisele igakülgse kaasaaitamise eest.

Jaadla sõnul said nii Taiwani Sumoföderatsioon kui ka Taoyuani linn MM-i korraldamisega suurepäraselt hakkama. "Hea on võrrelda, et kui Rakverel oli au võõrustada sumo maailmameistrivõistlusi kümme aastat tagasi, aastal 2008, siis siiani kuuleme maailma sumoperelt hea korralduse eest positiivset tagasidet," lausus ta. "Kui võrrelda aga linnade suurust ja võimalusi, siis on eriti hea tunnetada, et oleme ka väikese linnana ja riigina suurvõistluste korraldusel tõesti maailmatasemel."

Eesti Sumoliit jätkab aktiivselt rahvusvaheliste sumovõistluste korraldamist. Käesoleva aasta oktoobris toimuvad Rakveres juunioride Euroopa meistrivõistlused ja tuleva aasta aprillis korraldatakse Tallinnas Euroopa meistrivõistlused täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles