Piltuudis: kaubanduskeskuses lustis tulevane pruut

Anette Mai Samolberg
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kesklinna kaubanduskeskuses vallatles täna seltskond neidusid, kellest üks purjetab peagi abieluranda.
Rakvere kesklinna kaubanduskeskuses vallatles täna seltskond neidusid, kellest üks purjetab peagi abieluranda. Foto: Anette Mai Samolberg

Täna võis Rakvere kesklinnas asuvas kaubanduskeskuses kohata vallatlevaid värviliste õhupallidega neide, kellest üks saab peagi tanu alla.

Kroonikeskuse pitsakioskis jalgu puhanud tütarlapsed olid kõik naerusuised, eriti säras tulevane pruut Geili Eigi, kes pidi oma sõbrannade käsul täitma kogu päeva vältel mitmesuguseid ülesandeid. Ikka selleks, et neiupõlvest veel viimast võtta.

"Hetkel müüsime asju ja saadud tulu läheb abielufondi. Veel tuleb mul küsida kindlatelt inimestelt häid abielunõuandeid ja siis ei tohi ma kasutada pool tundi sõna "ei", aga sellega olen vist juba läbi kukkunud,” rääkis Geili naerdes.

Talle antud ülesannetest nimetas Geili veel Pätsi pitsakohvikust tasuta pitsa küsimist, mis tal ka õnnestus. Tingimus oli vaid see, et tulevane pruut selle ise kohapeal valmis küpsetab. Aqva veekeskuses pidi Geili käima küsimas tasuta susse või hommikumantlit. "Hommikumantlit polnud, sain sussid," lausus Geili.

Päev tõotab neidudel kujuneda üsna pikaks, sest täitmist ootab veel mitu ülesannet. Lusti seltskonnal jagub ja selle liikmete lõbusad naerukilked kostavad kaugele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles