Maardu tegi Tarvaga sotid ruttu selgeks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva auvärava lõi viimati Maardu vastu German Guri-Lvov (vasakul).
Rakvere Tarva auvärava lõi viimati Maardu vastu German Guri-Lvov (vasakul). Foto: Ain Liiva

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas olid neljapäeval Maardus vastamisi kohalik linnameeskond ja Rakvere JK Tarvas. Esiliiga mullune parim meeskond Maardu võitis kindlalt 4:1 (poolaeg 3:0), millega astus taas pika sammu järjekordse tiitli suunas.

Viimasel ajal koosseisuga kimpus rakverlased andsid küll võõrsil endast parima, aga sellest liiderklubi vastu ei piisanud: Maardu kasvatas tänu võidule vahe kolmandal kohal asuva Rakvere Tarvaga 16 punktile. Meistrivõistluste lõpuni jääb pidada veel 15 mängu.

Maardu tabamused sündisid 25. (Vladislav Ogorodnik), 28. (Nikita Brõlin), 34. (Vitali Gussev) ja 90. + 4. (penaltist, Maksim Zelentsov) minutil. Tarva ainukese värava sai kirja German Guri-Lvov, kes realiseeris 59. minutil penalti.

Maardulased on viimases kolmes kohtumises löönud vastastele koguni 19 väravat. Nende edukaim väravakütt Gussev on käinud platsil 20 mängus ja saanud kirja 25 tabamust, mis on esiliigas ülekaalukalt parim tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles