Mihkel Poll esineb Rakveres

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Poll.
Mihkel Poll. Foto: Internet

Rakvere Reaalgümnaasiumis esineb neljapäeval, 13. oktoobril kell 12 ja 13 pianist Mihkel Poll.
Muusiku elust, kuidas rahvusvahelisel muusikaturul läbi lüüa, mänedžmendist, Mihkli elust Londonis vestleb muusikuga Juko-Mart Kõlar.

Juttu illustreerib Mihkel näidetega klassikast tänapäevase muusikani. Kõneldakse ka Juko-Mardi kogemustest rahvusvahelisel muusikaturul.

Mihkel Poll alustas klaveriõpinguid 6-aastaselt. Praegu õpib ta Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias prof Ivari Ilja ja Londonis Guildhalli muusikakoolis prof Ronan O’Hora klaveriklassis. Mihkel Poll on andnud kontserte Eestis, Venemaal, Hispaanias, Prantsusmaal ja Belgias, USAs, Suurbritannias, Kreekas, Lätis. Ta on mh esinenud koos ERSO, Põhjamaade Sümfooniaorkestri, Vanemuise sümfooniaorkestri, Pärnu Linnaorkestri, EMTA Sümfooniaorkestriga, dirigentideks Eri Klas, Paul Mägi, Olari Elts, Anu Tali, Jüri Alperten, Toomas Vavilov, Toomas Kapten jt.

Juko-Mart Kõlar lõpetas Tallinna Ülikooli Eesti Humanitaarinstituudi sotsioloogia erialal ja Sibeliuse Akadeemia kultuurikorralduse (Arts Management) erialal. 2010. aastal astus ta Estonian Business Schooli doktoriõppesse juhtimisteaduse erialal. Ta on viibinud vahetusõpilasena Ameerika Ühendriikides, õppinud dirigeerimist Eesti Muusikaakadeemias ning sotsioloogiat Tallinna ja Helsingi ülikoolides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles