Roland Poom sai elu esimesel MM-rallil kinnitust, et potentsiaali JWRC sarjas sõitmiseks on

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Poom Soome rallil.
Roland Poom Soome rallil. Foto: Raivo Remmelgas

Soome MM-ralli jätkus pühapäeval nelja kiirukatsega ning ees ootasid viimased 45,72 katsekilomeetrit. Roland Poom – Ken Järveoja (Ford Fiesta R2T), kes laupäeval sõitsid välja esiveoliste top 4 aegasid ja korra ka kolmanda resultaadi, alustasid viimast võistluspäeva seitsmenda ajaga.

Sealt edasi jätkasid eestlased stabiilses tempos ja lõpetasid ralli kolme järjestikuse kuuenda ajaga.  

"Ralli viimane päev oli täitsa ok, katsed lahedad ja rahvast palju. Jätkasime omas tempos sõitmist, kuskile võitma ei läinud. Häiris natuke positiivselt kirja saanud legend, mida pidime esimestel läbimistel parandama, aga eks see on kogemuse teema. Auto on päeva lõpuks terve ja ise oleme enam-vähem rahul. Saime viimase kahe päevaga kinnitust sellele, et potentsiaali võitlemiseks JWRC sarjas meil on," võttis Roland Poom oma karjääri esimese MM-ralli kokku.

Kui välja arvata reedene ebaõnnestunud võistluspäev, mille rikkus avakatsel purunenud radiaator, ning laupäeva avakatsel tehtud rehvivahetus, siis saab oma elu esimest MM-rallit sõitnud Roland Poom kindlasti oma sõiduga rahul olla ning sellelt on tal väga hea edasi minna. Soome ralli kokkuvõttes said Roland Poom ja Ken Järveoja 49. koha ning esiveoliste arvestuses oli eestlaste koht 16.

Järgmise stardi teevad Roland Poom ja Ken Järveoja augustis sõidetaval kodusel Lõuna-Eesti rallil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles