Turvalisusega rahulolematud linnavolinikud pärisid meerilt aru (1)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavolinikud Andres Jaadla (vasakul) ja Allan Jaakus pole rahul linna turvalisusega ja esitasid meerile arupärimise.
Rakvere linnavolinikud Andres Jaadla (vasakul) ja Allan Jaakus pole rahul linna turvalisusega ja esitasid meerile arupärimise. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu liikmed Allan Jaakus ja Andres Jaadla valimisliidust Rakvere Heaks esitasid linnapea Marko Tormile arupärimise, milles väljendavad rahulolematust linna turvalisuse üle.

Volikogu liikmed viitavad Virumaa Teatajas avaldatud sarisüütajat puudutavatele lugudele. "Mis aga kõige kummalisem, on ajaolu, et kesklinnas prügikaste süüdanud meest ei suudetud väidetavalt tuvastada linnas olemasolevate turvakaameratega," öeldakse arupärimises. Lisaks turvakaameratele osutatakse arupärimises linna jalgrattapatrullile, mida viimasel ajal pole näha. Samuti nimetatakse linna turvalisuse komisjoni, mis koordineeris tegevust erinevate turvalisust tagavate organisatsioonide ja ametiasutuste vahel ning mille aktiivsest tegevusest pole samuti ammu midagi kuulda olnud.

Linnapea Marko Tormilt soovitakse vastuseid küsimustele linna turvakaamerate hetkeolukorrast ja meeri hinnangut sellele, samuti soovitakse teada linnapea panust turvalisuse tagamisel.

Arupärimisele soovitakse kirjalikku vastust hiljemalt 7. augustiks ja suulist 22. augustile kavandatud linnavolikogu istungil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles