Traagilise avarii paika jõudis esimese korravalvurina riigi politseijuht (3)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese korravalvurina jõudis õnnetuspaika riigi politseijuht Elmar Vaher, kes on pärit Lääne-Virumaalt.
Esimese korravalvurina jõudis õnnetuspaika riigi politseijuht Elmar Vaher, kes on pärit Lääne-Virumaalt. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval Tallinna–Narva maanteel Sõmeru lähedal juhtunud traagilise avarii paika jõudis esimese politseinikuna politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, kes oli juhuslik möödasõitja.

Enne kiirabi, päästjate ja politsei saabumist abistas ta koos teiste pealtnägijatega õnnetusse sattunuid ning oli abiks ka liikluse reguleerimisel.

"Avaldan südamest kaastunnet hukkunud mehe lähedastele," sõnas Vaher. "Loodan südamest, et õnnetuses viga saanud toibuvad vigastustest kiiresti. Liiklusõnnetuste puhul on eriti valus ja kurb, kui viga või surma saavad inimesed, kes ise õnnetuses kuidagi süüdi ei ole. Vaatame politseis uuesti üle liiklusjärelevalve plaanid ja mahud, aga iga autojuht peab mõtlema sellele, et liiklusturvalisus sõltub eelkõige ikkagi autojuhtide kiirusevalikust, sõiduvõtetest ja hoolivast või hoolimatust suhtumisest."

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles