Kelly Nevolihhin jooksis isikliku rekordi ning pälvis kaks hõbemedalit

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Nevolihhin (paremal) parandas 1500 meetri jooksus oma rekordit kolme sekundiga. Esikoha võitis Liina Tšernov ning kolmas oli Brit Rammul.
Kelly Nevolihhin (paremal) parandas 1500 meetri jooksus oma rekordit kolme sekundiga. Esikoha võitis Liina Tšernov ning kolmas oli Brit Rammul. Foto: Marko Mumm

EV 100 Eesti meistrivõistlustel kergejõustikus Kadrioru staadionil tegi kergejõustikuklubi ViKe sportlastest ühe parima tulemuse Moora külast pärit Kelly Nevolihhin, kes pälvis 1500 meetri jooksus isikliku rekordiga 4.26,12 hõbemedali. 800 meetri jooksus pingutas ta välja hooaja teise tulemuse (2.08,73) ning tasuks samuti hõbemedal.

Esimesel võistluspäeval oli tema plaaniks võtta 1500 meetri jooksus konkurent Liina Tšernovile sappa ning mitte maha jääda.

“Liina juhtis ja mina hoidsin hammastega kinni. Sekund oli temaga vahet, sain tänu sellele hea isikliku rekordi,” sõnas Nevolihhin, kes parandas eelmist parimat aega kolme sekundi võrra. Jooksu lõpus SK Jooksupartneri ridades võistelnud Liina Tšernoviga vahe isegi vähenes ning Nevolihhin arvas, et kui ta staadionil viimasel ringil rohkem oleks pingutanud, oleks tulemus veelgi parem olnud. “Sekund on isegi hea. Olen sellega väga rahul. Nii väikest vahet ei ole meil veel varem olnudki,” tõdes jooksupiiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles