Ära maga maha: korvpallitreener Andres Sõber juhib täna öösel Vikerraadios saadet

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber juhib täna öösel raadiosaadet, ülesanne pole ilmselt raskete killast, sest mikrofoniga on ta aastakümneid juba vana sõber.
Andres Sõber juhib täna öösel raadiosaadet, ülesanne pole ilmselt raskete killast, sest mikrofoniga on ta aastakümneid juba vana sõber. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reede hilisõhtutel on Vikerraadio eetrisagedustel "Suveöö" saade, mida veab mesihäälne Taavi Libe. Mõni aeg tagasi otsis ta endale lisaseltskonda nende inimeste seast, kes oleksid tema kõrval valmis saatejuhiks hakkama. Juba täna – ja vaid ühel ööl – kannab koos teiste väljavalitutega olulist rolli ka värvikas korvpallitreener Andres Sõber.

Taavi Libe tegi Vikerraadios üleskutse saata oma saateidee, mõttele reageeris 34 inimest, niimoodi saigi kolme tunni pikkune saade peale tema veel kolm saatejuhti. Kaheks esimeseks valituks osutusid kultuurikorraldaja Sandra Suurkask ja põllumees Raimond Ellik.

Kolmas mees on aga endine Tarva treener Andres Sõber. Otsekohese ütlemisega värvikas isiksus on mikrofonide ja kaameraga vana tuttav. Ta on korvpallimängude hinnatud kommenteerija telekanalites, aastakümneid on ta harjunud vastama ajakirjanike küsimustele.

Vaata videost, miks Andres Sõber sellise ülesande vastu võttis ja millised on tema ootused otseetrile.

"Suveöö" on eetris täna

kell 23 ning kestab kella kaheni öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles