Huljal vedurile ette sõitnud auto juht suri (7)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeva paiku sõitis Tirbiku külas reguleerimata raudteeülesõidul vedurile ette sõiduauto Volvo. Kokkupõrke tagajärjel sai viga autojuht, kes suri teel haiglasse.

Häirekeskus sai teate traagilisest õnnetusest Kadrina vallas Tirbiku külas kella 12.05 paiku.

Praegu teadaolevalt sõitis sõiduauto raudteeülesõidul ette Rakvere suunas liikunud vedurile. Kuna vahemaa oli lühike ja veduri pidurdusteekond on teadupärast pikk, ei suutnud veduri juht kokkupõrget paraku vältida. Õnnetuse tagajärjel sai Volvo roolis olnud keskealine mees raskeid vigastusi ja suri teel haiglasse. Kaasasõitjaid autos ei olnud. Hukkunud meesterahva isik on tuvastamisel.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andreas Kliimant avaldab kaastunnet hukkunu omastele. "Taolised õnnetused on tihtipeale tingitud tähelepanematusest või liigsest eeldamisest, et auto on rongist kiirem. Millised on aga selle traagilise õnnetuse tagamaad, selgitame välja kriminaalmenetluse käigus," lisas operatiivjuht.

Liiklusõnnetuse kohta alustatud kriminaalmenetlust toimetab Ida prefektuur ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles