Tarva jalgpallur mängib täna kodulinna eest 300. korda

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Aunapuu (keskel) on eri võistkondade koosseisus pidanud Rakvere eest Eesti meistrivõistlustel rohkem lahinguid kui ükski teine mängija.
Alari Aunapuu (keskel) on eri võistkondade koosseisus pidanud Rakvere eest Eesti meistrivõistlustel rohkem lahinguid kui ükski teine mängija. Foto: Ain Liiva

Tänaõhtuses Eesti jalgpalli esiliiga meistrivõistluste mängus Rakvere JK Tarvas – Tartu FC Santos tehakse Lääne-Virumaa jalgpalliajalugu: 300. korda jookseb Rakvere meeskonna vormis vutimurule Alari Aunapuu. Ta on siinsetest palluritest esimene, kes jõuab niivõrd auväärse tähiseni.

28-aastane Aunapuu debüteeris 7. mail 2005. aastal Aseris, kus ta sekkus VJK Rakvere ja Aseri Flexa vahel peetud Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga matšis vahetusest.

Poolkaitsja pääses selles kohtumises platsile viimaseks veerandtunniks kui tablool särasid juba rakverlaste kaotusnumbrid 0:2. Selle seisuga mäng ka lõppes.

Kuraditosin aastat hiljem on Alari Aunapuul esimene Eesti meistrivõistluste kohtumine Rakvere meeskonna särgis hästi meeles. "Viimased aastad on keerulisemad olnud," tunnistab meremehena leiba teeniv jalgpallur. "Kodus olles tahaks ikka erinevate asjadega tegeleda ja puhata aga jalgpallist on saanud meeldiv ajaviide."

Aunapuu lausus, et ei teagi, kas tänane mäng Santosega on kuidagi erilisem, kuid kindlasti ihkab ta koos meeskonnakaaslastega võita. "Et jääks vähe paremini meelde," lisas ta.

Seda, milliseks võiksid tema rekordinumbrid mängijakarjääri lõpuks kujuneda, ei tihanud vutimees ennustada ja ütles vaid, et võtab ühe hooaja korraga. "Eks paistab," märkis Alari Aunapuu.

Eesti esiliiga meistrivõistluste mäng Rakvere Tarva ja Tartu Santose vahel algab Rakvere staadionil täna kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles