Rakvere kultuurikeskuses alustavad kaks uut projektijuhti

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kultuurijuhi Eve Alte meeskonnas alustavad augusti jooksul tööd kaks uut inimest.
Rakvere kultuurijuhi Eve Alte meeskonnas alustavad augusti jooksul tööd kaks uut inimest. Foto: Marianne Loorents

Rakvere kultuurikeskuse projektijuhi otsing läks nii edukalt, et peale kultuurikeskuse leiti töötaja ka noortekeskusesse.

Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte rääkis, et kultuurikeskuse projektijuhi konkursile laekus elulookirjeldusi kuuelt inimeselt. "Kõik kandidaadid olid väga head ja teemakohased. Lõpliku valiku tegemisel võtsin lisaks varasemale töökogemusele arvesse, mida uut ja põnevat inimene endaga kaasa toob, kuidas ta sobitub olemasoleva meeskonnaga ning mil moel ta suudab seda täiendada," sõnas Alte.

Kultuurikeskuse projektijuhina alustab augusti alguses tööd Rakvere päritolu Kaspar Lood, kel on bakalaureusekraad rahvusvahelistes suhetes, praegu omandab ta magistrikraadi Euroopa õpingute erialal. Noormees on osalenud rahvusvahelistes töögruppides, juhtinud võistutantsimise projekti ja organiseerinud mitmeid üritusi. Ta tegeleb rahvatantsu ja tervisepordiga ning on litsentsiga jalgpallikohtunik.

Konkursil leiti töötaja ka linna avatud noortekeskusesse. Samuti Rakverest pärit Kylli Sumin alustab augusti lõpust. Eve Alte iseloomustas teda kui aktiivset ja elavaloomulist erinevatest ideedest pulbitsevat persooni. Kylli Sumin on algatanud Tansaania projekti, mis on suunatud väikeettevõtluse arendamisele ning käsitöötoodete turundamisele. Mustvee kultuurikeskuses töötades osales ta MTÜ Peipsikad loomisel. Lisaks on ta oma töökogemusi täiendanud mitmes Eesti, Soome ja Hispaania ettevõttes assistendi, projektijuhi ja tegevjuhina.

Eve Alte sõnutsi on tore, et mõlemad projektijuhid on pärit Rakverest, mõne aja eemal viibinud ning taas tagasi kodumaile tulnud. "Oma karjääri jooksul on neil olnud väga mitmekülgne praktika, erinevate projektide juhtimise kogemus ning sealhulgas rahvusvahelise töö kogemus. Mõlemad projektijuhid toovad endaga kaasa hulga häid mõtteid edasisteks projektideks ja kultuuriüritusteks ning positiivset sünergiat," sõnas kultuurijuht.

Copy
Tagasi üles