Galerii: kirikupargis peeti koerateemalist piknikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerateemaline piknik Rakvere kirikupargis.
Koerateemaline piknik Rakvere kirikupargis. Foto: Meelis Meilbaum

Ülemaailmse puuetega laste perede liikumise "Usk ja valgus" Rakvere ühing korraldas pühapäeval kirikupargis omalaadse pikniku koos mängukoerte näitusega.

Pikniku raames toimus Kolmainu kiriku kõrval asuvas puuetega noorte töökeskuse ruumes heategevuslik müük, mille tulud lähevad organisatsiooni Eesti-poolse koordinaatori ja pikka aega puuetega lastega tegelenud pedagoogi Maie Silla sõnul Rakvere ühingu tegevuse toetuseks.

"Ma olen kõige sõber. Koerad meeldivad väga ja kuna on koeraaasta, siis otsustasime, et teeme koerte pikniku koos väikese müügiga. Kahjuks ostjaid eriti polnud, aga ei ole viga," lausus Sild. Näitusel oli väljas hulk erinevaid koerateemalisi mänguasju ja riideid. Kirikupargis pakkus lastele rõõmu mitu väiksemat sorti neljajalgset.

"Usk ja valgus" Rakvere ühingul on 35 liiget. Töökeskus Pikal tänaval pakub kahel päeval nädalas tegevust umbes 15 intellektipuudega noorele, kes valmistavad mitmesuguseid tooteid: süüteroose, küünlaid, stressipalle, vaipu ja palju muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles