Piltuudis: Rakveres näeb parimaid pressifotosid

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta parimate pressifotode näitus jõudis Rakverre, kus see on avatud kuni augusti lõpuni.
Aasta parimate pressifotode näitus jõudis Rakverre, kus see on avatud kuni augusti lõpuni. Foto: eesti pressifotograafide liit

Rakvere Põhjakeskuses on alates pühapäevast huvilistele vaatamiseks välja pandud 2017. aasta parimate kodumaiste pressifotode näitus.

Nii aasta parima pressi- kui ka uudisfoto preemia pälvinud Postimehe fotograafi Liis Treimanni foto "Nuga kui asitõend". Foto on tehtud oktoobrikuu viimasel päeval, kui tallinlasi ehmatas kesklinnas nugadega ringi liikunud mees. Vahejuhtumi lõpetas politseiniku lask, mis osutus mehele surmavaks.
Nii aasta parima pressi- kui ka uudisfoto preemia pälvinud Postimehe fotograafi Liis Treimanni foto "Nuga kui asitõend". Foto on tehtud oktoobrikuu viimasel päeval, kui tallinlasi ehmatas kesklinnas nugadega ringi liikunud mees. Vahejuhtumi lõpetas politseiniku lask, mis osutus mehele surmavaks. Foto: Liis Treimann

Näitust korraldab Eesti Pressifotograafide Liit (EPFL) koostöös Eesti Ajalehtede Liidu (EALL), Canoni ja Overalliga.

EPFL-i juhatuse liige Hendrik Osula ütles, et parimaid pressifotosid saab uudistada igal kuul Eesti eri paigas. Näiteks on need olnud juba väljas Narvas, Pärnus ja Tartus. "Ja iga kuu kohta on näitusel neli-viis pilti ehk laias laastus kokku pea poolsada," lausus Osula.

Parimate hulgast leiab ka Virumaa Teataja fotograafi Marianne Loorentsi tööd.

Näitus jääb Põhjakeskuses avatuks kuni augustikuu lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles