Tristvere Maja avab uksed hiljemalt septembriks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt Tristvere Maja sissepääsul Kadrinas.
Silt Tristvere Maja sissepääsul Kadrinas. Foto: Arvet Mägi

Kadrinas toitlustus- ja majutusteenust pakkuval Tristvere Majal on uued üürnikud. Uksed avatakse väikese värskenduskuuri järel hiljemalt septembri alguses.

Aleviku ainukese, viis aastat tegutsenud toitlustuskoha omanik Andres Nukk lausus, et kolib ruumidest välja tänase päeva jooksul. Seejärel on hubased ruumid juba järgmiste energiliste ettevõtjate päralt.

Teatepulga võtavad üle pikka aega toitlustusvaldkonnas töötanud Pille Lestmann ja Ulvi Veersoo. "Nägime Tristvere Maja üürikuulutust ja meil mõlemal tekkis soov proovida," rääkis viimati Tapal tegutsevat söögikohta Roger Resto juhtinud Pille Lestmann. "Natukene tahaksime muuta interjööri ja seejärel hiljemalt 1. septembriks uksed avada. Oleme positiivsed ja arvame, et saame hakkama," lisas ta.

Lestmann märkis, et on enesele ootamatult saanud juba kohalikelt inimestelt tagasisidetki. "Eile tuldi poes ligi ja küsiti, kas ja millal avame. Imestasin isegi, et kust kohast info nendeni jõudis, aga igal juhul on see väga positiivne. Rahvas ei jõua ära oodata."

Andres Nukk lausus, et annab võtmed uutele üürnikele üle rahuliku südamega. "Majutusteenus on hästi käima läinud. Palju üüritakse ruume pulmapidudeks ja peiedeks," kõneles Nukk. "Ma olen Kadrina patrioot ja andsin ruumid üürile rohkem missioonitundest, mitte teenimise eesmärgil. Kohalikel inimestel on vaja samuti kohta, kus kohvi või õlut joomas käia."

Üürileping sõlmiti viieks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles