Rakveres näeb septembri alguses tipptasemel korvpalli

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veidemanil (palliga) avaneb peagi võimalus mängida Eesti koondise rivistuses kodumaakonnas.
Rain Veidemanil (palliga) avaneb peagi võimalus mängida Eesti koondise rivistuses kodumaakonnas. Foto: Marianne Loorents

Maailmameistrivõistluste valikmängude teiseks ringiks valmistuv Eesti meeste korvpallikoondis peab 6. ja 7. septembril kodumaa pinnal kaks kontrollmängu Belgiaga. Neist teine kohtumine peetakse Rakvere spordihallis.

2019. aasta MM-i valikmängud viivad peatreener Tiit Soku juhendatava Eesti koondise järgnevalt kokku Saksamaa, Serbia ja Gruusiaga. Samasse gruppi kuuluvad veel Kreeka ja Iisrael, kellega eestlased on mänginud juba eelmises ringis.

Valikmängude teise ringi juhatab 13. septembril Tallinnas sisse Eesti ja Saksamaa kohtumine. Kuueliikmelise grupi viimasel kohal paiknevatel eestlastel on hetkel kirjas kaks võitu ja neli kaotust. Sakslastel on grupi liidritena täisedu – kuus võitu.

Alagrupist pääseb edasi kolm paremat meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles