Kaido Höövelson tahab aidata Eestit suureks teha

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson.
Kaido Höövelson. Foto: Kristjan Teedema

​Täna külastas Postimehe otsestuudiot endine tippsportlane ja vastne ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) nõukogu liige Kaido Höövelson.

Muu hulgas tehti juttu Höövelsoni mõtetest ja plaanidest, mis on seotud Eesti ettevõtjate aitamisega Aasia turule, mis on meile paljulubav. Samuti räägiti põgusalt poliitikast ja tema võimalikust kandideerimisest riigikogusse.

"Jalg on seal maas, ärge jala pärast muretsege," kostis tuntuim eestlane Aasias ajakirjaniku küsimuse peale, kuidas oleks võimalik jalga Jaapanis maha saada. "Et väike Eesti suureks kasvatada, on vaja suuri ja tegusaid inimesi."

Kõneldes tuleva aasta märtsis toimuvatest riigikogu valimistest, lausus Höövelson diplomaatsiliselt, et ei välista midagi. "Ma olen enda valiku niimoodi fifty-fifty teinud, kellega tahaksin ja kellega ei tahaks minna," ütles ta.

Küsimusele, kes õhkab uut hingamist, kas Eesti200, vastas Kaido Höövelson, et mitte päris. "Langetan otsuse kuu-kahe jooksul, kus, kellega ja kuidas. Pakkumised on laual. Olen üht- ja teistpidi vaadanud, aga ei torma kuhugi," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles