Eesti tõenäoliselt suurim trikoloor tervitab Rakveres ööjooksul osalejaid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõenäoliselt Eesti suurim riigilipp.
Tõenäoliselt Eesti suurim riigilipp. Foto: ööjooks

Eeloleva laupäeva õhtul alates kella poole kümnest kolme stardiga võistlejad rajale lähetav Viking Line Eesti Ööjooks avab võistluskeskuse uksed Rakvere spordihallis juba täna kell 15.

Võistluskeskuses tervitab kõiki stardimaterjalidele järele tulevaid osalejaid Eesti tõenäoliselt suurim trikoloor mõõtudega 13 x 23 meetrit, mis on kinnitatud Kastani Arenaks kutsutava spordihalli laekonstruktsioonide külge.

Hiigelsuure rahvuslipu andsid ööjooksu korraldajatele pidulikult üle mittetulundusühingu Jalgpallihaigla esindajad, kes märkisid, et vägevatele ja lahedatele asjadele peabki õla alla panema. Eriti veel Eesti vabariigi sajandal juubeliaastal. Võimas sinimustvalge jääb ööjooksul osalejatele nautimiseks ja pildistamiseks Rakvere spordihalli üles kuni 19. augusti varahommikuni.

Viking Line Eesti Ööjooks toimub Rakveres kaheksandat korda ja selle alateemaks on "Sinimustvalge". Baltikumi kõige erilisemal liikumisfestivalil osaleb enam kui 7500 osalejat ligi kahekümnest riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles