Politsei otsib Aa hooldekodust lahkunud Brunot

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Aa hooldekodust lahkunud Brunot.
Politsei otsib Aa hooldekodust lahkunud Brunot. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste abi, et selgitada välja 46-aastase Bruno asukoht. Mees lahkus 18. augustil Aa hooldekodust ja ei ole sinna naasnud.

Bruno lahkus hooldekodust rohelise jalgrattaga 18. augusti pärastlõunal ning tema praegune asukoht on teadmata. Enne lahkumist ei rääkinud mees kellelegi oma plaanidest, ka hooldekodu töötajad ei osanud öelda, kuhu mees minna võis. Tema mobiiltelefon on kadumispäevast alates välja lülitatud, mistõttu ei ole mehega võimalik kontakti saada ega tema asukohta positsioneerimise kaudu tuvastada.

Politsei on suhelnud haiglatega ja kontrollinud hooldekodu ümbruses asuvate teede ääri ning kohalikku maastikku, ent paraku tulemuseta.

Bruno on ligikaudu 175 cm pikk, kõhna kehaehitusega, vuntside ja tumedate lühikeste juustega. Lahkudes kandis ta valget T-särki ja siniseid teksapükse.

Politsei palub kõigil, kes on Brunot pärast 18. augustit näinud või kel on informatsiooni tema asukoha kohta, sellest teada anda telefoninumbritel 112, 337 2384 või e-posti teel aadressil taavi.unuks@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles