Lääne-Virumaa keskerakondlased soovivad Jüri Ratase jätkamist

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond toetab erakonna esimehe Jüri Ratase jätkamist ka pärast 13. oktoobril toimuvat kongressi.
Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond toetab erakonna esimehe Jüri Ratase jätkamist ka pärast 13. oktoobril toimuvat kongressi. Foto: Joakim Klementi/Postimees

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond toetab erakonna esimehe Jüri Ratase jätkamist ka pärast 13. oktoobril toimuvat kongressi.

Lääne-Virumaa piirkonna juht Siret Kotka-Repinski rääkis, et valitsuse üks põhieesmärkidest on kasvatada Eesti rahvaarvu ning selleks on muu hulgas tõstetud märkimisväärselt lapsetoetust ja muudetud paindlikumaks vanemapuhkust. "Kindlasti toetame ka Jüri Ratase arvamusfestivalil väljapakutud ideid lapsetoetuse suurendamisest 100 euroni ning võimalust saada noortel peredel oma kodu ostmisel sissemaksuks riigilt abi, mis samuti annaks noortele kindlustunnet ja vähendaks väljarännet," ütles Kotka-Repinski.

Lääne-Virumaa juhatuse kandidaadid on Siret Kotka-Repinski, Toomas Vitsut, Taavi Aas, Märt Sults, Raimond Kaljulaid, Kadri Simson, Kersti Sarapuu, Kalev Kallo, Eha Võrk, Jaak Aab, Mihhail Kõlvart ja Mailis Reps. 

Samuti toetavad Jüri Ratase jätkamist ka keskerakonna Harjumaa ja Ida-Virumaa piirkond.

Keskerakonna aukohtu kandidaadiks esitasid piirkonnad Kalle Klandorfi. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles