Leia end fotodelt: Väike-Maarjas avati uhiuus keskväljak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väike-Maarjas möödus tänane päev pidulikult, sest lisaks esimese koolipäeva ärevusele pakkus kohalikele inimestele meeleolukust uhiuue keskväljaku avamine ja õnnistamine.

Vallavanem Indrek Kesküla nentis, et kuigi väljak avati alles täna, on see valmis olnud juba mõnda aega ning kohalikud elanikud on selle hästi vastu võtnud. "Väljakul veedavad aega noored ning siin käivad jalutamas pered," rääkis vallavanem, kes tänas ühtlasi kõiki asjaosalisi, kes väljaku valmimisse panustanud on.

Väljakul ilutsev Lurichi kuju avati küll juba mõni kuu tagasi, kuid tänasel tseremoonial tänati siiski veel kord kogu monumendi püstitamise meeskonda. 

Keskväljakule andis õnnistuse Viru praostkonna praost Tauno Toompuu, kelle sõnavõtu peamine mõte seisnes selles, et ilus alevikusüda koos Lurichi kujuga annaks noortele jõudu ja inspireeriks neid omaks võtma ja väärtustama tervislikke eluviise ja sporti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles