Küsitlus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida arvate uutest raudtee ooteplatvormidest? Kas seal on mugav rongi oodata või oleks vaja korraliku varjualust?

Ülle (52)

juuksur

Tamsalu

Rongi peale astuda ja rongilt maha tulla on nüüd küll väga mugav. Head varjualust seal ilmaolude eest aga ei ole, nii palju on, et vihm otse peale ei saja. Mina ise elan raudtee lähedal Tamsalus, väga palju aega ootamiseks ei kulu. Kui rongid ikka täpselt tulevad ja hiljaks ei jää, siis ei ole probleemi. Raskem on neil, kes tulevad kaugemalt.

Samas Väike-Maarjast või ka siit ümbruskonnast toob tihti keegi rongi peale mineja autoga ära, kui rohkem rongini aega on, siis oodatakse seal. Kindlasti on olukord praegu parem, kui oli enne.

Jan (18)

tööline

Vajangu

Kurta küll ei saa, et rongi oleks Tamsalus halb oodata. Minu meelest ei ole perroonile rohkem midagi juurde vaja.

Erika

pensionär

Jõgeva

Siis, kui jaamahoone veel oli, oli rongi parem oodata. Kui ilm on väga tuuline ja lund sajab, on ikka jahe. Kehva ilmaga ei ole siin perroonil kuhugi minna. Aga muidu on kõik ilus ja kena. Võrreldes teistega perroonidega, mis on siinkandis tehtud, on Tamsalu jaam kõige suurem ja tänapäevasem, aga tõesti võiks olla mingi korralik varjualune.

Mirjam (63)

töötav pensionär

Tamsalu

Asi on ikka natuke kaugel sellest, et rongi ootamine oleks hea. Praegu ei ole viga, ilm on mõnus, ükskõik, kus sa seisad. Kui talv tuleb, tuisud ja külmad on, siis võiks tõesti mingi katusealune olla. Läbisõitvatel inimestel on veel hullem, neil pole kuskil olla.

Mina tulen kodust viimasel minutil, planeerin oma aja. Uus ooteplatvorm on ikkagi palju mugavam, kui enne jaamahoone ees oli. Siis tuli rööbaste peal turnida, aidata endast viletsamaid rongi peale lükata ja sealt maha minna. Siit on hea rongi peale astuda.

Miia (67)

pensionär

Tamsalu

Sõidan rongiga vähe, ei oskagi midagi öelda. Võib-olla, et oleks paremat varjualust vaja. Mugavam on küll, kui uus perroon valmis sai, enam ei pea vaatama, kuidas üle raudtee joosta. Praegu on ju kerge varjualune ka, kui just väga suurt vihmahoogu ei tule, siis on sellest ikka abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles