Tarval nappis Kalev/Cramo vastu laskemoona

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa.
Valmo Kriisa. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti meeste korvpalli meistriliigas reedel kodusaalis tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo meeskonda võõrustanud Rakvere Tarvas näitas ligi 800 Rakvere spordihalli kogunenud pealtvaatajale südi mängu, kuid pidi lahkuma siiski kaotajana.


Päev varem pealinnas ühele vanurile puudeladumise aktsioonis abikäe ulatanud Kalev/Cramo mängijatel jagus rammu rohkem ning nende võidunumbriteks kirjutati 83:58 (poolaeg 42:36).

Tarva ridades kogus väikesest vigastusest paranenud Kaspars Cipruss 15 punkti ja üheksa lauapalli, lisaks sooritasid vastased rakverlaste keskmängija katmisel 12 viga. Valmo Kriisa ja Juris Umbraško panustasid võrdselt 11, Martin Dorbek 10 punkti.

Kalevlastest kerkis resultatiivseimaks Gert Dorbek 20 punktiga, Reimo Tamm lisas 17 ja Bamba Fall 14 punkti. Bulgaarlasest tsenter Varbanov viskas küll pealinna klubi eest vaid viis punkti, kuid hankis samas 13 lauapalli. Selgelt põhimeestele panustanud Kalev/Cramo jättis algusest kuni lõpuni pingile kaaslaste toimetamisi jälgima nii Marko Riisi kui ka Kristjan Kitsingu.

Kaido Saks teenis peatreener Aivar Kuusmaalt neli ja pool mänguminutit. Samal ajal said Tarva rivistuses platsile kõik 11 protokolli kantud pallurit. Tõsi, Allan Ehtel piirdus mänguaeg ühe ja Oliver Metsalul kolme minutiga. Kaasa ei saanud teha eelmisel õhtul treeningul hüppeliigest väänanud Kristjan Rinaldo ning külmetushaiguse küüsi langenud Joonas Järveläinen.

Kohtumise esimese 25 mänguminutiga rahule jäänud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber möönis, et tegemist oli senistest sootuks tõsisema heitlusega, kus määravaks sai ebapiisav rünnakuarsenal. "Teatud mehed, nagu Reinar Hallik, Timo Oja ja Martin Dorbek, kellelt tavapäraselt rohkem ootan, olid täna terve mängu raskustes. Kui kaitses said nad enam-vähem kenasti hakkama, siis rünnakul jäi nende panusest vajaka," rääkis Sõber. "Ei, ma ei heida sugugi midagi meestele ette, sest vastaste ülekaal oli ikka suurem ja sellises situatsioonis, hoopis kõvemast puust vastasega, ongi raske rünnakul viskeid tabada."

Andres Sõbra sõnul tegi Tarva meeskond siiski sammukese edasi. "Küll meil on omad mängud, millele peame rohkem tähelepanu pöörama," märkis ta. Järgmise kohtumise G4S korvpalli meistriliigas peab Tarvas juba kolmapäeval, 23. novembril, kui Rakvere spordihallis võõrustatakse algusega kell 19 KK Pärnu meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles