Vaarikametsas algab sookollijaht

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaarikametsa veerel mõtiskleb lasteloo “Põrsas Desmond ja sookolli lõks” lavastaja Marko Mäesaar.
Vaarikametsa veerel mõtiskleb lasteloo “Põrsas Desmond ja sookolli lõks” lavastaja Marko Mäesaar. Foto: Meelis Meilbaum

Lavastaja Marko Mäesaar, Tartus tegutseva Teatribussi juht ning Pettsoni ja Finduse suur austaja, on loonud Rakveres sõbrasuhted põrsas Desmondi ja teiste Vaarikametsa elanikega. Publikut vanuses 4+ võib hakata ootusärevalt teatrisse sättima.

Skandinaavia lastelugusid Vanemuises ja teatris nimega Teatribuss lavastanud Marko Mäesaart tutvustas põrsas Desmondiga Rakvere teatri loominguline juht Peeter Raudsepp. Sõprus sõlmus esimesest pilgust ning kohe ongi esietendumas “Põrsas Desmond ja sookolli lõks”.

“Võtsin hea meelega vastu kutse lavastada Rakvere teatris,” kinnitas Marko Mäesaar, kes pole siinmail sugugi esimest korda. Aastal 2003, kui Kalju Komissarov tõi Rakveres Viljandi lavatudengite diplomilavastusena välja Urmas Lennuki loo “Ellumõistetud”, mängis Marko Mäesaar seal Pällokat, röövkaakluse ajuraksema külje esindajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles