Tõrmas algas teeremont

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrma kalmistu esine uueneb märkimisväärselt.
Tõrma kalmistu esine uueneb märkimisväärselt. Foto: Kasper Mäe

Kuigi sügis on kohe-kohe kätte jõudmas, alustati maakonna ühe suurema teetööga ehk Tõrma–Levala maanteelõigu rekonstrueerimisega alles sel nädalal.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi rääkis, et projekteerimistööd venisid pikale ning lisaks tuli hankemenetluse käigus projekti pisut ümber teha.

Palmi sõnul on ehitaja lubanud pühenduda sellele, et tööd enne talve tulekut tehtud saaks. "Aga eks kõik sõltub loomulikult ilmast," sõnas Palmi, kes ei julgenud öelda, kas kõik kavandatu tänavu tehtud saab või tuleb kevadel ehitusega jätkata.

Maanteelõigul Tõrma kalmistust Levalani freesitakse pealmine asfaldikiht maha ja asendatakse see uuega, tee äärde rajatakse bussipeatuste laiendid.

Tõrma kalmistu juurde ehitatakse kõnnitee, korralikud bussipeatused ja parkimisala ning rajatakse ülekäigurada. Koeravere tee ristmik viiakse Rakverest pisut eemale ehk teisele poole ristmiku ääres olevat maja, kunagise tankla kohale.

Seoses teeremondiga on alates sellest nädalast Tõrma–Levala lõigul kiiruspiirangud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles