Raamatukogu keelekohvik alustab taas

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu. Foto: Internet

Alates 19. septembrist ootab Lääne-Virumaa keskraamatukogu taas kõiki huvilisi, kelle emakeel ei ole eesti keel, kuid kes tahaksid seda paremini osata ja praktiseerida, samuti täiendada sõnavara ja koguda suhtlemisjulgust.

Lääne-Virumaa keskraamatukogu peaspetsialist Lea Lehtmets rääkis, et eelmisel hooajal kohtusid keelekohvikus inimesed, kes olid eri põhjustel siia tulnud küll Prantsusmaalt, Saksamaalt, Iirimaalt, Venemaalt, Itaaliast, aga ka Indiast, Moldovast ja mujalt. Kuid oli ka kohalikke venekeelseid elanikke, kel soov ennast meie kultuuriruumis ja eestlastega suhtlemisel mugavamalt tunda või tööl paremini hakkama saada.

“Mingeid piiranguid keelekohvik ei sea, välja arvatud see, et eesti keelt võiks veidi ikka osata, päris algajatel läheb raskeks. Tegemist ei ole keelekursusega ja klassikalise keeleõppega, küll aga saavad keelekohvikust tuge need, kes keelekursusel parajasti õpivad,” kõneles Lehtmets.

Kõiki huvilisi oodatakse Lääne-Virumaa keskraamatukogusse kolmapäeviti kas kell 11 või 17. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles