Rakvere võrgusats muutub üha tõsisemaks medalinõudlejaks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Uuskari (vasakul) liitub Rakvere Võrkpalliklubiga, lisades algavaks hooajaks meeskonnale rünnakujõudu.
Markus Uuskari (vasakul) liitub Rakvere Võrkpalliklubiga, lisades algavaks hooajaks meeskonnale rünnakujõudu. Foto: Eero Vabamägi

Paar nädalat enne Credit24 võrkpalliliiga ehk Balti meistrivõistluste algust tuleb Rakvere Võrkpalliklubi leerist jätkuvalt uudiseid lisanduvatest mängumeestest. Viimati hõikas klubi värskete täiendustena välja hiidlaste Markus Uuskari ja Robin Valtingu nimed.

Eesti meeste B-koondise ning noortekoondise liidrite hulka kuuluv 21-aastane nii nurga- kui ka diagonaalründaja positsiooni täita suutev Uuskari liitus uue hooaja eel Saaremaa Võrkpalliklubiga.

Suvel siirdus ta ajateenistusse, aga kuna pealinnas tal vastupidiselt ootustele kaitseväe spordiroodu pääseda ei õnnestunud, siis tuli võrkpalliga jätkamiseks leida uus mängupaik. Valik langes Rakvere kasuks.

Teiseks täienduseks Rakvere meeskonnas on samuti 21-aastane libero Robin Valting. Mõlemad pallurid kuulusid möödunud hooajal Bigbank Tartu rivistusse.

Lääne-Virumaale on uueks hooajaks koondunud juba üsna korralik seltskond: sidemängijad Ronald Järv ja Karlo Remy Kallend, nurgaründajad Denis Losnikov, Markus Uuskari, Tanel Uusküla, Andris Õunpuu ja Markus Lopato, diagonaalründajad Taavi Nõmmistu ja Karl Maidle, temporündajad Reimo Rannar, Joonas Popman ja Deivid Armulik ning liberod Alari Saar ja Robin Valting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles