Käsmu külavanem liitus Eesti 200ga

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Altroff.
Kristjan Altroff. Foto: Marianne Loorents

Käsmu külavanem Kristjan Altroff liitus poliitilise liikumisega Eesti 200. Altroff ütles, et Eesti 200 ridadesse astus ta seetõttu, et teda kõnetas visioon kujundada riik, mille kõik elanikud – mitte üksnes linnades, vaid ka maapiirkondades – tunnevad, et nad on hoitud.

“Et riik on lähedal ja meie ise selle moodustamegi. Et otsustusprotsess ja vastutus on kogukonnakeskne. Et kogukonnal endal on õigus ja jõud kujundada oma elukeskkond ja tulevik just selliseks, nagu ta ise seda soovib,” loetles külavanem põhjuseid ja lubas seista külakogukondade eest kogu Eestis, eelkõige valdades, kus kogukonnavaldkonna areng on ühel või teisel põhjusel takerdunud.

“Kuid mõistagi seisan ka koduküla Käsmu eest. Rõhutan siiski, et Käsmu on juba praegu väga hästi hoitud – oleme valla aktiivsemaid ning oma küla edendamisse enim panustavaid kogukondi ning meil on tugevad, kogukonda kaasavad eestvedajad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles