Väike-Maarjasse luuakse noortevolikogu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viidad Väike-Maarja keskväljakul. Pilt on illustratiivne.
Viidad Väike-Maarja keskväljakul. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Kavandatava Väike-Maarja valla noortevolikogu eestvedajad ootavad huvilisi 20. septembril kell 16 Väike-Maarja noortekeskusesse kokkusaamisele.

Koostöös Lääne-Virumaa Noortekoguga tutvustatakse seal tulevase valla noortevolikogu ülesandeid ja tööd. Samuti tulevad jutuks Eesti Noorteühenduste Liidu tegevus ja koduvallaga seotud teemad. Tulevane Väike-Maarja noortevolikogu soovitakse moodustada Kiltsi, Rakke, Simuna ja Väike-Maarja koolide õpilastest ning teistest vallas elavatest noortest.

Koostatava põhimääruse järgi on noortevolikogu Väike-Maarja vallavolikogu juures tegutsev noortest koosnev nõuandva õigusega osaluskogu.

Noortevolikogu eesmärk on esindada noorte huvisid ja arvamust, rääkida kaasa noorsootöö korralduslikes küsimustes, julgustada noorte kodanikualgatust ning kaasata noori vallaelu korraldamist puudutavatesse otsustusprotsessidesse. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles