EAS korraldab avatud ettevõtete päeva

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud ettevõtete päeva koduleht.
Avatud ettevõtete päeva koduleht. Foto: Ekraani kuvatõmmis

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) eestvedamisel toimub 2. oktoobril esimest korda üleeestiline avatud ettevõtete päev, mille raames pääsevad huvilised lähemalt tutvuma mitmete Eestis tegutsevate firmadega.

"Avatud ettevõtete päeval saavad külastajad näha, kes on need inimesed ettevõtte nime taga ja kuidas nad tagavad ettevõtte igapäevase tegutsemise. Loodetavasti saab nii mõnigi avatud ettevõtete päeva külastaja ka inspiratsiooni oma ettevõtte loomiseks," ütles EAS-i ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane.

Tänase seisuga on võimalik avatud ettevõtete päeval tutvuda 64 firmaga, kuid ettevõtted saavad veel 25. septembrini ennast kirja panna.

Osalejaid on kõigist Eesti maakondadest. Lääne-Virumaal pakuvad külastusvõimalust hetkeseisuga kaks firmat: OÜ Karsgemi Rakveres ja Trendsetter Europe OÜ Haljalas. Esimene tegutseb erinevate backoffice-teenuste pakkujana, teine toodab mahulisi vooditarbeid.

Avatud ettevõtete päeva korraldab EAS koostöös maakondlike arenduskeskuste, Eesti Leader Liidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Tööandjate Keskliidu ja Eesti Töötukassaga.

Külastajatele uksed avavad ettevõtted on toodud ära siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles