JK Tarvas võitis esiliiga liidrit tänu viimase minuti väravale

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
41-aastane Sergei Akimov ei näita jalgpalliväljakul vähimatki märki väsimusest ning on endiselt väga välejalgne.
41-aastane Sergei Akimov ei näita jalgpalliväljakul vähimatki märki väsimusest ning on endiselt väga välejalgne. Foto: Ain Liiva

Rakvere JK Tarvas meeskond alistas Eesti esiliiga jalgpallimeistrivõistluste 29. voorus täna Maardu Linnameeskonna 2:1 (poolaeg 0:1).

Avapoolaja keskel külaliste ühe teravama jalaga mängija Nikita Brõlini tabamuse järel kaotusseisu jäänud rakverlaste viigivärava eest kandis teise poolaja alguses hoolt kogenud 41-aastane edurivimees Sergei Akimov.

Võiduka punkti pani mängule kohtumise viimasel, 90. minutil German-Guri Lvov. Narvast pärit noor ründaja liikus palliga vastaste karistrusalasse, kus kaitsja tõmbas ta maha. 22-aastane Lvov realiseeris enda teenitud penalti, kasvatades oma tänavuse väravatearve seitsmele.

"Oli õnne. Maardu on teinud tänavu taas väga tugeva hooaja," lausus Rakvere meeskonna peatreener Tarmo Rebane. JK Tarvas juhendaja murdis kohtumise eel pead koosseisu üle, sest ei olnud veel mõni tund enne avavilet Rakvere staadionil päris kindel, keda kodumeeskonna eest platsile saata. Lisaks sattus samale ajale duubelmeeskonna võistlusmäng Eesti meistrivõistluste kolmandas liigas.

Palju ei puudunud, et matši kangelaseks tõusnud German-Guri Lvov oleks sootuks eemale jäänud. "Guri taheti Narva rongist poole sõidu pealt maha tõsta, sest arvati, et tema pilet ei kehti. Mees oli valmis juba Kiviõlis perroonile astuma, kuni asi lõpuks kuidagi lahenes ja tal lubati sõitu jätkata. Tuli välja, et kontrolör teadis Rakvere Tarva meeskonda ja mängijaid."

Väljakuperemeestel puudus samuti varuväravavaht ja peatreener hoidis hinge kinni, et esikinnas Artem Leviziga midagi ei juhtuks. "Vajadusel oleksime pannud väravasse [kapten] Kaarel Saare. Ta on seal ennegi olnud ja poleks hakanud jorisema," ütles Rebane.

Seitse vooru enne esiliiga meistrivõistluste lõppu on raske näha, et keegi konkurentidest suudaks väärata Maardu Linnameeskonna järjekordset meistritiitlit. Nende edu teisel kohal paikneva Tallinna FC Flora U21 meeskonna ees 13 punkti. Kolmandaks tõusnud Rakvere JK Tarvas tiimi edestavad maardulased 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles