Öökülm tähistab oma megahiti sünnipäeva uusversiooniga

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändi Öökülm liikmed DJ Melkker ja Lord.
Bändi Öökülm liikmed DJ Melkker ja Lord. Foto: Jelena Rudi

Rakvere-Võsu räpibänd Öökülm tähistab kümne aasta möödumist oma megahiti "Viskit" ilmumisest.

Selle puhul on palast valminud suurejooneline uusversioon, milles löövad kaasa hetkel edetabelite tippe hoidev Võsu rämmaribande 5Miinust, MC Napoleon ja vanameister Genka. Kirsiks tordil on loos kaasa tegemas luuleäss Contra, kes räpib seekord läti keeles.

"Viskilaul tuli omal ajal nagu Öökülma albumi nimigi ütles: välk selgest taevast. See oli nagu liiter värsket kasemahla otse näkku, veidi teistmoodi ja kuradi lõbus," meenutab Genka dekaaditaguseid aegu.

"Umbes 2006. aastal seda viskilaulu kirjutades oli plaanis teha üks naljakas peolugu, mis ilmselt ka õnnestus," selgitab Öökülma räppar MC Lord. "Samas on lahe tõdeda, et see sõge tümakas jättis kõigile võimaluse ise juurde mõelda sügavam taust, sotsiaalsete valupunktide torkimine näiteks. Ja toimiski nagu punk! Sama värk on uue juubeliversiooniga - häbitu peolugu, samas on viited riigi alkoholipoliitikale ja meie suurele sõprusele Lätiga. Numbrimaagia on ka lahe: Viskilaul 10, Eesti 100, Alko1000..."

Videot saad vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles