Los Toros võitis Viimsis kontrollturniiri

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarnaselt konkurentidega hooajaks valmistuv Tamsalu Los Toros/Tal Tech võitis peatreener Kris Killingu juhendamisel Viimsis mõlemad mängud.
Sarnaselt konkurentidega hooajaks valmistuv Tamsalu Los Toros/Tal Tech võitis peatreener Kris Killingu juhendamisel Viimsis mõlemad mängud. Foto: Spordiklubi Los Toros

Viimsis toimunud hooajaeelsel korvpalliturniiril saavutas esikoha Tamsalu Los Toros/Tal Tech, kes alistas finaalis vaid kuue mehega mänginud Betoonimeister/Tskk/SK Nord 86:69 (poolaeg 45:39).

Võitjate kasuks viskasid Martin Otto Parve 18, Mihkel Mager 17, Risto Puur 11 ja Raido Ringmets 10 punkti. Mullusele esiliiga meistrile tõid Siim Laur 18, Riho Suija 16 ja Roland Prii 13 punkti.

Kolmanda koha teenis võõrustajate KK Viimsi, neljanda kohaga leppis ülejäänutest aste madalamal ehk teises liigas võistlev Kadrina Karud.

Kadrinlaste rivistuses tegid mõlemal päeval kaasa kaks noorkorvpallurit Peterburist: Fedor Špakov ja Oleg Nikulin. Karude mänedžeri Raivo Tribuntsovi ütlusel otsustas 21-aastane endine Venemaa noortekoondislane klubiotsinguid jätkata, kuivõrd madalamal liigatasemel võistlemine ei paku kahemeetrisele ääremängijale piisavat väljundit.

Špakovist viis aastat noorem Nikulin jääb aga suure tõenäosusega meeskonda. Tribuntsov lisas, et 210 cm pikk keskmängija on huvitatud nii korvpallitreeningutest ja -mängudest treener Andres Sõbra käe all kui ka õpingutest Kadrina keskkoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles