Jootme küla on šokis: Merje mälestuseks on süüdatud küünal (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeses Jootme külas on vaikne. Traagilisi sündmusi meenutab ainult Merje kodumaja trepikojas süüdatud küünal.
Väikeses Jootme külas on vaikne. Traagilisi sündmusi meenutab ainult Merje kodumaja trepikojas süüdatud küünal. Foto: Vladislav Musakko

Laupäeva varahommikul leiti Tapa vallas Jootme küla lähedal asuvast metsast 29-aastase Merje vägivallatunnustega surnukeha, kuriteos kahtlustatakse naise eksabikaasat. Pisikese Jootme küla elanikud ei suuda uskuda, et midagi sellist juhtus.

Jootme külas on kolm kortermaja, neljas seisab tühjana. Külarahvas teab rääkida, et selle oli hiljuti keegi ära ostnud, kuid elutegevust see majja veel toonud ei ole.

Külas teavad kõik kõiki: 29-aastase Merjega ühes trepikojas elanud inimesed rääkisid, et teadsid Merjet ja tema meest hästi, pealtnäha tundus noore pere elu harmooniline, sest koos kasvatati kolme last ja plaaniti kortermajast peagi välja kolida, sest majaehitus oli käimas. Naabrite sõnul mängisid Merje lapsed ümberkaudsete lastega tihtilugu koos.

Nii tuli Merje naabritele uudisena ka see, et tegelikult olid mees ja naine juba lahutatud ja Merje püüdis vägivaldse mehega suhteid katkestada. Praeguseks on politseinikud naise endise abikaasa, 31-aastase mehe kinni pidanud ja talle esitati kahtlustus tapmises. Sündmuskohal tööd teinud eksperdi esialgsel hinnangul suri naine kadumise päeval.

Metsatukk Jootme külas, kust 29-aastase Merje surnukeha leiti, asub paari kunagise ühise elamise lähistel. Politseile andsid naise kadumisest teada tema lähedased neljapäeva õhtul kella 18.40 ajal.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles