Toiduliidu konkursi „Südamega tegija“ finalistide seas on kaks läänevirulast

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits

Toiduliidu juhtkogu valis juba neljandat aastat järjest välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist tiitlile "Südamega tegija".

Meie maakonnast kandideerivad tiitlile HKScan Estonia Rakvere lihakombinaadi tooraine jagaja Rita Jõgisoo ja Farmi Piimatööstuse Annikvere juustutsehhi juhataja-tehnoloog Mare Raja.

Võitja selgub 16. oktoobril.

Rita Jõgisoo töötab Rakvere lihakombinaadis juba 30 aastat. Tema ind oma tööd südamega teha pole veel raugenud. Jõgisoo on julge, tähelepanelik ja initsiatiivi haarav kolleeg, kellel on võime märgata asju, milles uued töötajad pole veel nii vilunud. Ta on kaastöötajate suhtes väga tähelepanelik, pakkudes alati oma abi, et suunata uusi kolleege. Lisaks on Jõgisoo teadmised toorainest ja tööprotsessidest aidanud oluliselt parendada osakonna tööd, millega on ka töökollektiiv ühtsemaks muutunud.

Annikvere juustutsehhi juhataja-tehnoloog Mare Raja on tsehhi juhtinud juba alates 1985. aastast. Sellesse aega mahuvad tööülesannetelt nii juustutsehhi igapäevase juhtimisega seotud teemad kui ka tootearendus. Raja käe all on valminud nimelt väga populaarsed ja armastatud Farmi juustusnäkid. Ta on kogu hinge pannud Annikvere juustutsehhi juhtimisse. Et Raja elab kohe juustutsehhi kõrval, on ta praktiliselt 24 tundi juustutsehhi igapäevasele toimimisele toeks. Lisaks mõtleb ja arendab ta uusi juustusorte ning hoolitseb parimal moel selle eest, et tema juhitud juustutsehhi tooted jõuaksid võimalikult paljude eestlaste toidulauale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles