Tasuta nutiparklad koguvad poolehoidu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maakonna esimene jalgratta-nutiparkla Rakvere Põhjakeskuse juures on hõlpsasti leitav rohelist värvi parkimismasinate järgi.
Lääne-Viru maakonna esimene jalgratta-nutiparkla Rakvere Põhjakeskuse juures on hõlpsasti leitav rohelist värvi parkimismasinate järgi. Foto: Vladislav Musakko

Lääne-Virumaal valmivad uued kergliiklusteed panevad jalgratturite heaolu ja mugavust silmas pidades üha rohkem kaasa mõtlema ka kohalikke ettevõtjaid.

Esimesena reageeris siinse kandi omavalitsuste aktiivsele ehitustegevusele Rakvere Põhjakeskus. Nimelt hakkas kaubanduskeskus pakkuma koostöös osaühinguga Bikeep jalgrataste tasuta parkimisteenust ning paigaldas selle tarbeks hoone peasissekäigu lähedusse augusti keskel maakonna esimese nutiparkla.

Põhjakeskuse turundusjuhi Mari-Liis Rego kinnitusel on kümnekohaline rattaparkla juba esimeste nädalatega hästi vastu võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles