Juunioride jalgpallikoondis mängib Rakveres Itaalia, Taani ja Soomega

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli noortekoondis loodab oktoobris Rakvere staadionil taas koduste poolehoidjate innukale toele, kui vastu astuvad Itaalia, Taani ja Soome eakaaslased.
Eesti jalgpalli noortekoondis loodab oktoobris Rakvere staadionil taas koduste poolehoidjate innukale toele, kui vastu astuvad Itaalia, Taani ja Soome eakaaslased. Foto: Marianne Loorents

​Järgmisel kuul toimub Eestis kuni 19-aastaste noormeeste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste valikturniir. Eesti koondis võtab kõik kolm vastast, Itaalia, Taani ja Soome, vastu Rakvere staadionil.

Sama alagrupi ülejäänud kohtumised peetakse paralleelselt Rakverega Tallinnas Kadrioru staadionil.

Turniiri avamängus on 10. oktoobril kell 15 Eesti vastaseks Itaalia. Teises voorus lähevad võõrustajad 13. oktoobril kell 15 kokku Taaniga ning otsustavas kolmandas voorus 16. oktoobril kell 15 Soome eakaaslastega.

Alagrupist pääseb edasi kaks paremat. Esimeses ringis on moodustatud 13 alagruppi ning Eliitringi pääseb kokku 28 meeskonda – koefitsiendi alusel on järgmises ringis koha taganud Saksamaa ja Portugal. U19 EM-i finaalturniir peetakse tuleva aasta juulis kaheksa meeskonna osavõtul Armeenias.

Pääsmed hinnaga kolm eurot saab osta Eesti koondise mängudele Rakveres eelmüügist Piletilevist või enne algust kohapealt. Tasuta sissepääs võimaldatakse LHV Jalgpallikaardi või Jalgpallihaigla liikmekaardi omanikele. Samuti on tasuta sissepääs 2012. aastal ja hiljem sündinutele.

Kadrioru staadionil toimuvaid mänge pääsevad priilt vaatama kõik huvilised.

U19 EM-i valikturniiri ajakava:

10. oktoober:

Eesti – Itaalia kell 15.00 (Rakvere linnastaadion)

Soome – Taani kell 15.00 (Kadrioru staadion)

13. oktoober:

Taani – Eesti kell 15.00 (Rakvere linnastaadion)

Itaalia – Soome kell 15.00 (Kadrioru staadion)

16. oktoober:

Eesti – Soome kell 15.00 (Rakvere linnastaadion)

Taani – Itaalia kell 15.00 (Kadrioru staadion)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles