Tervisekeskuse ehitus muudab Rakveres liikluskorraldust

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere uue tervisekeskuse ehitustööd käivad täie hooga. Ehitustegevus häirib paratamatult ka ümberkaudsete asutuste külastajaid.
Rakvere uue tervisekeskuse ehitustööd käivad täie hooga. Ehitustegevus häirib paratamatult ka ümberkaudsete asutuste külastajaid. Foto: Meelis Meilbaum

Alates esmaspäevast, 1. oktoobrist on uue tervisekeskuse ehitustööde tõttu häiritud sõidukite liikumine ja parkimine Rakvere haigla polikliiniku parklas.

Rakvere linnavalitsuse teatel jõuab eelmisel nädalal Koidula tänava ringteelt alanud sademevee-, kanalisatsiooni- ja veetorustiku ehitusjärg nüüd Vilde tänavale, ulatudes Tuleviku tänaval asuva polikliiniku parkla territooriumini.

Sellest lähtuvalt on kogu oktoobrikuu vältel liiklemine parkla territooriumil alates sissesõidust ja lõpetades parkimisega häiritud.

Autoga liiklejatele avatakse parklasse pääsemiseks täiendav ligipääs Vilde tänaval asuva Rakvere sotsiaalkeskuse poolt ning sõiduvahendeid saab parkida Rakvere laste tervisekeskuse taha.

Linnavalitsus loodab polikliiniku külastajate mõistvale suhtumisele ja palub ühtlasi jälgida liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles