Ringo Ramul toob Ugalas lavale “Tähtede seisu”

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringo Ramul (keskel), kes mullu lavastas Rakvere teatris “Kellavärgiga apelsini”, toob Ugalas välja draama "Tähtede seis".
Ringo Ramul (keskel), kes mullu lavastas Rakvere teatris “Kellavärgiga apelsini”, toob Ugalas välja draama "Tähtede seis". Foto: Marianne Loorents

Rakverest pärit lavastajal Ringo Ramulil esietendub Ugala teatris 6. oktoobril lavastus “Tähtede seis”.

Nick Payne’i auhinnatud draama “Tähtede seis” on tavapäratu armastuslugu, mis lennutab meid läbi aegruumi, rääkides kahe inimese valikuvõimalustest ja saatusest. Vaatajal lubatakse heita pilk Marianne ja Rolandi elukäigu võimalikele variatsioonidele, kus kõik sõltub valikutest. “Ma olen oma elus palju mänginud mis-siis-kui-mõttega ja juurelnud, kas meie elu on vaid jada juhuseid või juhib meid saatus. Sellega tegeleb ka näidend “Tähtede seis”, mis haaras mu tähelepanu veel ka tavatu vormiga,” ütles Ringo Ramul. Lavastaja sõnul on “Tähtede seis” ikkagi eelkõige lugu armastusest.

Marianne ja Rolandi osas on Kadri Lepp ja Janek Vadi.

Lavastusele teeb muusikalise kujunduse hinnatud helilooja Rasmus Puur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles